SPORT TRAINING

Een onmiddellijke behandeling voor acute sportblessures

Acute of langer aanslepende sportblessures hebben een gerichtere aanpak nodig. Om het sporten te hervatten op trainings- of wedstrijdniveau kiezen we voor aangepaste oefeningen die zo dicht mogelijk aanleunen bij de sportieve activiteiten van de patiënt. De zwakke schakels in uw lichaam worden opgespoord om ze daarna te verbeteren. Met een competitiesporter als patiënt streven we ernaar uw lichaam (opnieuw) in staat te stellen een groot volume van trainingen en wedstrijden te kunnen verteren. 

Daarnaast voorziet de praktijk ook kortetermijnoplossingen zoals kinesiotaping. Taping kan gebruikt worden bij verschillende issues. De conventionele witte en bruine sporttape heeft als doel de bewegingsmogelijkheden te beperken en een partiële of totale immobilisering te bekomen ter bescherming van bepaalde lichaamsstructuren. De elastische rekbare tape ondersteunt spieren en gewrichten in hun functie terwijl de bewegingsvrijheid gewoon behouden blijft. Taping werkt onmiddellijk pijnverlichtend en -dempend. 

Wilt u als (top)sporter een afspraak maken bij Kinebaron in Edegem? Surf naar de contactpagina en contacteer gerust de praktijk.

Copyright © all rights reserved.