KineBaron: Sportkinesitherapie en manuele therapie in Edegem!

De praktijk ligt vlak naast het domein en het kasteel van Hof ter linden dat in 1773 opgetrokken werd door de adellijke familie “de Neuf”. In het Edegemse staat dit prachtig kasteel bekend als het kasteel van de Baron."

Hoe werken wij?

Kom na afspraak langs in de praktijk. Neem zeker uw voorschrift van de arts, een klevertje van de mutualiteit en uw identiteitskaart mee. Indien u beschikt over recente beeldvorming, mag u die zeker meebrengen. Na de opmaak van uw administratief dossier, overlopen we uw klachten en stellen een doelgericht behandelingsplan op om u zo snel mogelijk van uw klachten te verlossen

Bent u verhinderd? Verwittig dan zeker 24 uur op voorhand de praktijk. Voorzie voor uw behandelingssessie zeker sportieve kledij en ontdek op onze website de verschillende behandelmogelijkheden binnen de praktijk. Hebt u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op. U vindt alle contactgegevens op onze contactpagina.

Onze troeven
  • Kwaliteit

  • Passie voor het vak

  • Expertise 

  • Evidence based behandeling

  • Oog voor detail

  • Nauwkeurigheid

Contacteer Ons

Onze behandelingen

MANUELE THERAPIE
MANUELE THERAPIE

Deze behandelingsvorm wordt gedefinieerd volgens de International Federation of Orthopedic Manipulative Physical Therapists (FOMPT) als een gespecialiseerd domein binnen de kinesitherapie welke zich richt op neuro musculoskeletale aandoeningen

Lees meer
SPORTKINESITHERAPIE
SPORTKINESITHERAPIE

Wat als vanzelfsprekende activiteiten, zoals sporten, werken of spelen met de kinderen, plots pijn met zich meebrengen? Wat als lichamelijke klachten zoals last van uw rug of pijn in uw nek of schouder allesoverheersend worden? Wij helpen u met plezier van uw klachten af.

Lees meer
CARDIALE REVALIDATIE
CARDIALE REVALIDATIE

Met behulp van repetitieve bewegingsoefeningen, die langzaamaan worden opgevoerd, herstellen we de kracht van uw spieren en gewrichten – en daardoor ook de beweeglijkheid van uw lichaam.


Lees meer
OSTEOPATHIE
OSTEOPATHIE

Uw osteopaat bekijkt uw lichaam als één geheel. Een geheel dat samenhangt en waarvan elk individueel deel invloed uitoefent op een ander deel. Storingen binnen dat geheel kunnen klachten veroorzaken, die met manuele pressie en massage worden verholpen.

Lees meer
SHOCKWAVE
SHOCKWAVE

Heeft u last van een tenniselleboog? Een hielspoor? Heeft u te kampen met een chronische blessure? Dan is shockwavetherapie de uitgelezen behandeling voor u. Dankzij de schokgolven wordt uw blessure erg doeltreffend behandeld en zodoende uw chronische pijn verlicht.

Lees meer
SPORT TESTING & SCREENING
SPORT TESTING & SCREENING

Wilt u het niveau van uw loop- of fietsconditie bepalen? Wilt u een analyse van uw fysieke kunnen om zo toekomstige blessures voor te zijn? Contacteer onze praktijk voor meer info.Lees meer
SPORT TRAINING
SPORT TRAINING

Acute of langer aanslepende sportblessures hebben een gerichtere aanpak nodig. Om het sporten te hervatten op trainings- of wedstrijdniveau kiest kinesist Frank Michiels aangepaste oefeningen die zo dicht mogelijk aanleunen bij de sportieve activiteiten van de patiënt.

Lees meer
BEGELEIDE FITNESS
BEGELEIDE FITNESS

Wilt u beter bewegen en fitter door het leven gaan? Mist u de motivatie om uw sportieve ambities waar te maken? Hebt u een zetje nodig om uw persoonlijke record te verbreken?
Lees meer
ANDULLATIETHERAPIE
ANDULLATIETHERAPIE

Andullatietherapie is een relatief nieuwe, medisch erkende en pijnloze methode om pijn te aan te pakken. Dankzij andullatietherapie kan een breed scala aan pijnklachten worden verlicht en vaak zelfs worden verholpen. Te denken valt aan verminderde mobiliteit, vermoeidheid, verstoorde nachtrust, nek en/of rugklachten.

Lees meer

© All rights reserved.